Behang | Aanbod
U kan in onze toonzaal uw keuze maken uit een geselecteerd aanbod behang in alle prijscategorieën. Er is een aanbod van meer dan 250 boeken van Arte, Flamant, Casamance, Eijffinger, … Naast vliesbehang bieden wij ook overschilderbare glasvezelbehang aan.

behang2

Uitvoering | Op maat
Geen zin om zelf te behangen? Laat dit dan maar over aan onze partner Schilderwerken Van der Donck. Zij komen graag bij u thuis langs om het behangwerk uit te voeren. U kan ons altijd contacteren voor een vrijblijvende offerte. Nadien kunnen verdere afspraken gemaakt worden.

behang3-x

Onze merken | 100% kwaliteit
Bij Sonja Slegers Interiors werken we niet zomaar samen met ieder merk. We bekijken ieder aanbod in detail. Zo zijn we zeker dat we u alleen de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Onze merken hebben hun sporen reeds verdiend en staan garant voor een kwalitatieve oplossing die tegelijk voldoet aan de trends van vandaag.

Goed om te weten

Bij uw zoektocht naar het juiste behang krijgt u de nodige ondersteuning en begeleiding. Naast vliesbehang bieden wij ook overschilderbare glasvezelbehang aan. Hier zijn vele verschillende tekeningen in beschikbaar, ook volledig glad is mogelijk.

Vergeet uw afmetingen niet wanneer u een bezoek brengt aan de winkel. Zo kunnen we u onmiddellijk verderhelpen.

behang1