COREtec bij Sonja Slegers Interiors

COREtec® is één van de meest recente vloeren in het gamma van Slegers Interiors.


Bij Slegers Interiors kijken we steeds naar de nieuwste producten en COREtec® is de pionier op het vlak van watervast meerlaagse vloeren. De nieuwe vloeren brengen met de zeer natuurgetrouwe houtdessins warmte in elk interieur. COREtec® staat garant voor optimale akoestiek, comfort, warmte én degelijkheid. Naast het feit dat COREtec® de architect en fondateur van de categorie meerlagige rigide vloeren is – is COREtec® ook mondiaal #1 best verkochte meerlaagse vloer.

Naast het feit dat COREtec® de architect en fondateur van de categorie meerlagige rigide vloeren is – is COREtec® ook mondiaal #1 best verkochte meerlaagse vloer

COREtec® the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen.

Met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

Naadloos integreerbaar in elke interieur

Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels.

De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is.


Jan Dossche President USFloors International : “Alles begint bij een goed produkt en het produkt van COREtec® verschilt met andere Rigide producten die worden aangeboden omdat er bij de andere producten aangeraden wordt om toch nog de nodige voorzorg te nemen bij de ondergrond voorbereiding en toch nog een ondervloer wordt geadviseerd”

Info en prijzen

We informeren de consument over de nieuwe COREtec® vloeren en we geven deskundig advies. We tonen hen de diverse producten en decoren.

Er wordt bij renovatie meestal voor COREtec® vloer geopteerd om bovenop de bestaande vloer de COREtec® vloer te leggen.


En dit zonder voorbereidende werkzaamheden. Bovendien is COREtec® een slijtvaste vloer die slechts 8 mm dik is. De COREtec® vloer is ook gemakkelijk in onderhoud wat natuurlijk ook een voordeel is.


Wij plaatsen ook de Coretec vloeren


We beschikken ook over een team van ervaren plaatsers van vloeren.

Veel klanten vinden dit een godsgeschenk dat hen onzorgt, dat we ook de COREtec ® vloeren kunnen gaan plaatsen.