Verf

Verf| Kleuradvies
U kan in onze toonzaal uw keuze maken uit een geselecteerd aanbod verf in alle prijscategorieën. We hebben een uitgebreid assortiment aan kleuren en komen bij u langs om u bij te staan met professioneel kleuradvies.

Uitvoering | Schilderwerken Van der Donck
U laat het verven liever aan een professional over? Reken dan gerust op onze partner Schilderwerken Van der Donck. Zij komen graag bij u thuis langs om de werken uit te voeren. U kan ons altijd contacteren voor een vrijblijvende offerte.

BOSS Paints | 100% kwaliteit
Bij Sonja Slegers Interiors werken we niet zomaar samen met ieder merk. Onze verven worden vervaardigd door BOSS Paints. BOSS Paints is al jaren de referentie en we zijn dan ook trots u dit assortiment te kunnen aanbieden.

Goed om te weten

Aan het twijfelen over de juiste kleur voor een bepaalde ruimte? Niet zeker of er een gepaste verf is om te gebruiken op een zekere ondergrond? Sonja Slegers komt gratis bij u langs om u te adviseren en informeren. Contacteer ons gerust om een afspraak te regelen.

Els Tibau bij Sonja Slegers
De presentatrice van VTM en VijfTV bezoekt een voormalig vervallen paardenstal dat een volledige metamorfose onderging tot een restaurant. Sonja Slegers bracht er sfeer en gezelligheid met een volledige interieur inrichting. Weliswaar zijn meer voorkomende vragen van klanten: “Ik wil mijn living opnieuw decoreren, wat kan je mij aanbevelen”.