Vloerbekleding

Tapijt, sfeervol
Het juiste tapijt kan warmte, sfeer en gezelligheid in je woonkamer brengen. Kom gerust eens langs in de winkel om onze verschillende soorten tapijt te bekijken. Bij ons kan je zowel kiezen uit vast tapijt (dat de hele kamer bedekt) of een gewoon tapijt in verschillende maten en kleuren.

Laminaat , stijlvol en betaalbaar
U wilt een stijlvolle vloeroplossing, maar aan een budgetvriendelijke prijs? Kies dan voor laminaatvloer. U krijgt de warmte van een houten vloer, voor een zacht prijskaartje. Andere voordelen van laminaat: het is krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Kom ons uitgebreid aanbod zeker eens bekijken.

Vinyl, LVT stroken makkelijk in gebruik
Een andere oplossing is vinyl, ook verkrijgbaar in de meest uiteenlopende prints en motieven. Het grote voordeel van vinyl is de makkelijke plaatsing en reiniging met water. Vinyl is zeer geschikt als badkamervloer. Kom de collectie zeker eens bekijken in onze toonzaal. Nieuw in ons gamma LVT strips . Super mooie collectie. Voorbeeld en grote stalen in onze toonzaal.

Els Tibau bij Sonja Slegers
De presentatrice van VTM en VijfTV bezoekt een voormalig vervallen paardenstal dat een volledige metamorfose onderging tot een restaurant. Sonja Slegers bracht er sfeer en gezelligheid met een volledige interieur inrichting. Weliswaar zijn meer voorkomende vragen van klanten: “Ik wil mijn living opnieuw decoreren, wat kan je mij aanbevelen”.